Název

Vaření

Popis

Domácí šunka ála "Warlocorn" https://www.youtube.com/watch?v=Gb6UGTkkPGI
Postup přípravy dodržen, pouze sůl rozdělena na klasickou posypovou a nakládací "Pragandu" , poměr 3:1 .Chuť je opravdu vynikající. Cílová teplota šunky v jádru 71st. cca 10 minut a potom chlazení - cca 22st. první zakrojení.

Období

Statistiky

  • 3 fotky
  • 0 se líbí

Fototechnika

Xiaomi Redmi 5 Plus

Kategorie a štítky

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
Vaření
Komentáře Přidat